30 napos fűzőkihívás – 3. Hány fűződ van? (Lássunk egy fotót a fűző-gyűjteményedről :) )

Előre mondom, hogy nem lesznek képek – vagyis nem mai képek.

Nincs sok fűzőm, sőt. Pár darabom van.

A legutoljára beszerzett egy szép, fekete-fehér csíkos fűző, mellet takaró, ráadásul a dereka is picit lentebb végződik. Hátul főzős, bélelt.

Előtte egy “fűzős-övet” vettem, de ő is csak pár alkalommal volt rajtam. Elől van a fűzős része, végig gumis, bár hátul tépőzárral is zárható.


Ezen kívül van két eladó fűzőm. Az egyiket tegnap már bemutattam, a fekete, oldalt cipzáras, a másik egy ciklámen színű darab, hátul cipzáros, két oldalt fűzés.

a ciklámen fűző, mert a másikról tegnap mutattam képet 🙂

Van egy fűző hatású felsőm is. Ez igazából egy sima ujjatlan felső, elől fűzős-csipkés résszel. Szépen mondva sz.rrá hordtam szegényt, hiszen amilyen szép, olyan kényelmes viselet is :))) … Sima belebújós, rugalmas anyagú.

valamikor én voltam… olyan … 6-7 éve 😀 ?

Van egy “melltartós” fűzőm, barna skót kockás, fekete csipkés szegéllyel. Elől, a mell alatt kétoldalt fűzős rész van, hátul franciakapcsos. Nem sokat hordtam, főleg mert picit bonyolult felvenni a rengeteg franciakapocs miatt.

Van egy szürkém, szép mintákkal, gyöngyökkel, és persze fekete csipkés díszítéssel 🙂 … Őt nem sokat hordtam, mert picit nagy rám. Oldalt cipzáros, hátul fűzős.

jobbról a 2. vagyok én – annyira nem látszik, de a szürke fűző valahogy így néz ki rajtam

Az utolsó fűzőm egy fekete-piros darab (a fekete alapon a merevítő részek pirossal vannak kiemelve), elől fűzős. Gyönyörű. Szerelem volt első látásra.