Milyen ékszert viseljünk nyáron? (+ egy kis Polyvore :) )

Trish bejegyzése megihletett [Link], főleg, mert már jó pár napja benne volt a fejemben, hogy érdemes lenne összegyűjteni, hogy mégis milyen ékszert viseljünk nyáron, a kánikulában. Be kell valljam, én nyáron abszolút nehezen viselem a meleget, így ilyenkor sokszor semmilyen ékszert se viselek, esetleg egy bedugós fülbevalót, vagy egy vékony láncot. A nyár az, amikor a trikók előkerülnek, melléjük a leglengébb anyagú szoknyák és nadrágok, no meg a sortok. A nyárban nekem mégis a legkedvencebb dolgom az, hogy végre felhúzhatjuk a menő saruinkat 🙂 (amiket – de már valószínűleg rájöttetek… – én imádok ^^ ! Magát a nyarat és a meleget, egyáltalán nem, de a sarukat nagyon 🙂 …

Képek forrása: Polyvore
kivéve az ékszerek, azok sajátok 🙂

Nézzük akkor, hogy mégis milyen ékszerek közül érdemes szemezgetni…

1. Antik bronz ametisztes üveggyöngyös karkötő [Link]
Szerintem ez egy abszolút tökéletes nyári viseletű karkötő, nem is csoda hogy pár héttel ezelőtt készült, a nagy melegben 🙂 … Tökéletes, ha szép, feltűnő darabot szeretnénk viselni, ami mégis viszonylag keveset fed, így jól tud szellőzni alatta a bőrünk, nem nyújt “meleg” érzést 🙂 .

2. Antik bronz medálok [Link]
Szintén ugyanazt tudom elmondani róla, mint az előző karkötőnél – ahhoz képest, hogy egy feltűnő darabról van szó, ami bárkinek szemet szúr, és amivel a legegyszerűbb ruha-összeállítást is könnyen fel tudjuk dobni, mégis viszonylag kevés bőrfelületet fed, így ez sem melegíti az ember nyakát. A zöld medál nekem egyébként is nagy szerelmem 🙂 , sima fekete szettel együtt valami eszméletlen jól mutat 🙂 !

3. Zöld élet karkötő [Link]
Ha nyár, akkor előtérben a színek, és ha színek, akkor főleg zöld vagy lila. Legalábbis az én ízlésemnek :). És ez a karkötő pont ilyen, csupa-csupa zöld, ami az egyszerű fekete outfiten úgy rikít, hogy minden szemet odavonz 🙂 . Szintén kevés bőrfelületet fed, így a melegérzet miatt ennél a karkötőnél sem kell aggódnunk!

Aki most mégsem talált ízlésére való nyári ékszert, az ne aggódjon, hamarosan hasonló posztok fognak még születni 😉 !