Napi étkezési minta – 2018.10.24., Szombat

Reggeli: 2 db Szafi Reform paleo narancsos-csokis muffin.

Recept: Az alapreceptet [ITT] hozzá Dr Oetker Finesse narancshéj keverve. Nagyon finom volt a végeredmény, de legközelebb érdemes lesz belekeverni plusz narancslét is az intenzívebb narancs-íz érdekében 🙂

Szafi Reform paleo narancsos-csokis muffin reggelire

Tízórai: Herbatea manufaktúra Tisztulj meg teakeverékéből készült tea. 

Ebéd: bulgur csirkepörkölttel és csemege ubival. Teljesen rászoktam, hogy pörkölhöz bulgurt egyek, főleg mivel az a legegyszerűbb köret. Úgy szoktam megcsinálni, hogy forralok vizet a vízforralóban, közben egy lábasba öntöm a bulgurt, hozzá sót. Ha felforrt a víz ráöntöm, lefedem és legalább 20 percig hagyom. Ezután sűrű szűrőn keresztül lecsepegtetem. Nem lehet elrontani se! A pörköltet a hagyományos módon készítem el, csak az alapanyagokat cserélem le – olivaolajon megpirítom a hagymát, leveszem a tűzről a lábast, beleszórom a pirospaprikát, majd a húst. Jól átforgatom, majd hozzáadok egy paradicsomot és egy paprikát is, sót, borsot, majd felöntöm vízzel és megfőzöm.

Finom reform ebéd – csirkepörkölt bulgurral és csemegeuborkával

Uzsonna: film mellé ettem egy tejfölös-hagymás barnarizs chipset. 

Vacsora: 3 db paleo csokis-mogyorós amerikai keksz. A recept itt található meg hozzá: [Link]

Szafi Reform paleo amerikai csokis-mogyorós keksz

Torna: hasizom pilates, utána comb és láb pilates. Azt hittem, hogy bele fogok dögleni két ilyen durva videóba, de kifejezetten jól esett 🙂 ! A kettő között annyi pihenő időt hagytam, amíg ment az outro és az intro a két videóban. 

Innivaló: a teán kívül ma vizet, de főleg citromos vizet ittam. A múltkor Posta Reninél olvastam, hogy ajánlotta, hogy naponta legalább egy pohár citromos vizet igyunk meg, én picit rápörögtem, mert meglepően finom így a víz, nagyon jól esik és persze pikpak oltja a szomjat. Szuper ötlet 👌!