Napi étkezési minta – 2018.12.06., Csütörtök

Ma szuper napom volt, igaz, picit “csaltam” 🙂 

Reggeli: fekete kávé. Valahogy nem voltam éhes még reggel.

Tízórai: paleo kenyérből pirítós, sonka, sajt, uborka. A pirítóst még előző este csináltam, munkahelyen pedig megmikróztam. Nem volt olyan, mint a friss pirítós, de egynek elment 🙂 

Ebéd: zacskós sajtkrémleves, paleo hortobágyi palacsinta. A zacskós leveseknek nem vagyok a híve, de eléggé fáztam ma, így kellett egy kis felmelegedés… A hortobágyi palacsinta receptjét itt találjátok [Link].

Szafi Regorm (majdnem) Paleo hortobágyi palacsinta – laktózmentes tejföllel és laktózmentes trappista sajttal a tetején.

Uzsonna: fahéjas kürtőskalács. Imádom. A karácsonyi vásáron vettem, és egy fél pillanat alatt befaltam. Egész nyáron nem ettem kürtőskalácsot, pedig nálam ez nyári kaja. Viszont most a vásáron megéreztem az illatát és nem tudtam ellenállni… 

Vacsora: pirított paleo kenyér (reggeli maradék), házi tojáskrém mellé uborka. A Mikulás (igaz, pár nappal ezelőtt) egy szuper aprítógépet hozott, amit most fel is avattam : három főtt tojást, némi sót, borsot, Violife növényi natúr sajtkrémet és olívaolajat összedaráltam az új gépben, és hihetetlenül levegős, könnyű krém lett a végeredmény. Egyetlen hibája, hogy legközelebb picit több sót kell beletennem, de összességében finom lett!

Torna: kar pilates, majd popsi pilates.


Szafi Regorm paleo kenyérből készült pirítós, hozzá egyszerű tojáskrém és zöldségek