Nincs hónap frissítés nélkül :) …

Bizony, bizony, ez a hónap sem telhetett el újdonságok nélkül, és most nem pont az ékszerekre gondolok, bár ott is vannak új dolgok ugyebár, amikről folyamatosan beszámolok nektek 😉 ! Ahogy az előző hónapi újdonságoknál [Link] is írtam, illetve ahogy azt a Májusi összefoglalóban [Link] is említettem, bizony, nagy célt tűztem ki magam elé a professzionalitás címjegyén, ami oka annak többek között, amiért most sem tanulok :)))) …

A múlt havi újítások mennyiségét még közel sem haladja meg az ehavi, de gondoltam, beszámolok róla nektek, nehogy valaki figyelmét elkerüljék ezek a változások 🙂 …

Először is, megint a Facebook oldalamon [Link] történtek elsősorban változások – megint a képekkel kapcsolatban 🙂 … Ez mondjuk talán csak azért nem meglepő, mert főleg képek vannak az oldalon 😀 . Szóval, először is, elkezdtem szépen lassan bővíteni a “Rajtatok” mappát [Link] , amelyben – ahogy a neve is mutatja – a már kézhez kapott ékszereket gyűjtöttem össze azoktól, akik küldtek képet 🙂 !

Ezzel kapcsolatos FELHÍVÁS !!! Akinek van tőlem kapott / vásárolt ékszere az fényképezze le magát benne és küldje el nekem, hogy bővülhessen ez a csodálatos mappa 🙂 !!! 

Szintén még a Facebook-os képekhez kapcsolódik, hogy most már odaírom az ékszerekhez a különböző adatokat, méreteket, hogy kicsit könnyebb legyen őket elképzelni! Ezek többségét a képleírások között találjátok meg, de a Facebook X kép után valamiért letiltott, azt mondta túl sokszor alkalmaztam a Képleírás szerkesztését, ezért vannak olyan ékszerek, amiknek az adatait kommentben találjátok meg. Ez persze csak ideiglenes, jövőhéten átnézem őket újra, és mindegyik adat bekerül a képleírások közé 😉 !

Térjünk át a blogra, mert bizony itt is történtek változások 🙂 ! Ismét az Oldal-sáv bővült, két különböző modullal.

Egyik ilyen új modul a GYIK [Link] – avagy a Gyakran Ismételt Kérdések, ahol olyan kérdésekre adok választ, amit már jópárszor feltettek nekem, és aminél úgy gondoltam, hogy ha összegyűjtöm őket és megosztom veletek, akkor könnyebben fog menni tőlem a rendelés, vásárlás 🙂 .

Másik új modul a Hasznos Linkek [Link], igaz ez folyamatosan fog frissülni 🙂 ! Bár szerintem ez a folyamatos frissül a többi modulnál is elő fog fordulni, hogy naprakészen legyen 🙂 ! Visszatérve a Hasznos Linkekhez, arra gondoltam, hogy érdemes lenne különböző oldalakat, shopokat megosztani veletek, többsége olyan, ami valóban hasznos lehet, vagy érdemes az olvasásra. Ezért van, hogy nem csak a különböző webshopokat írtam össze nektek, hanem mindenféle goth blogot is, magyart is, külföldit is, remélem örömötöket lelitek majd benne 🙂 !

Ó, igen, és majdnem kimaradt, még egy kis apróság a bloggal kapcsolatban – a linkek mostantól halványlilás színűek lesznek 🙂 ! Ez nem túl nagy változás, tudom, de eddig a link és a szövegszín azonos volt, szimplán azért, mert ideig így tetszett nekem 🙂 . De valahogy most, ahogy nézegettem a blogot, úgy döntöttem, hogy váltok inkább erre a halovány lilás színre, hogy némiképp kitűnjön, hogy az adott szöveg kattintható link, és nem csak sima szöveg 🙂 …

Remélem tetszenek ezek a változások, ha bármi kérdésetek, észrevételetek, tippetek van, várom a hozzászólásaitokat 😉 !