Mostani beszerzések – eBay és Banggood

Mostanában vettem pár apróságot, szépséget, amiket eBayről és Banggoodról érkeztek hozzám, gondoltam megmutatom most őket és a velük szerzett tapasztalataimat. Hoztam ismét mindenféle dolgot, köztük felsőket, kiegészítőket, kreatív dolgokat, egyszóval mindent, amire egy lánynak szüksége lehet 🙂 …

Kezdjük is először az eBayről származó szépségekkel

1. Kínai papírlámpa ~ 200 HUF – Link 

Kéket és krém színűt vettem (utóbbi inkább sima fehérnek tűnik), szobába dekorációnak. Még nyáron voltunk nyaraláskor egy étteremben, ahol végig kis papírlámpások lógtok le a plafonról (csak maga a búra, világítás nem volt benne), és nekem nagyon megtetszett, úgy döntöttem, hogy a hosszú lámpákon jól fog kinzéni 🙂 . Négy égőre került 1-1 lampion, és szerintem nagyon sokat jelent ez a kis apróság a szoba hangulatában.

2. Mandala nyomda készlet ~ 700 HUF – Link 

Említettem már sokszor, hogy mostanában szerelembe vagyok esve a mandalák iránt 🙂 , és Pesten vettem egy mandala nyomdát, úgy döntöttem, hogy felnézek, vajon eBayről mennyiért lehet beszerezni. Némileg kisebb, mint amit én vettem itthon, de nagyon szépek, különlegesek, imádom őket :)))) . 6 darabért egyébként szerintem 700 forint nem volt sok.

3. Nyomdafesték ~ 220 HUF – Link 

Nem mondom, hogy ez a világ legjobb nyomdafestéke, de azért panaszom se lehet rá. Zöldet vettem, amiből egyedül a világoszölddel van némi problémám, ugyanis szerintem az picit … túl világos 😀 , de egyébként meglepően jó ennyi pénzért.

4. Cikk-cakk ollók ~ 1700 HUF – Link 

6 db-os készletet vettem ennyiért, ami szerintem szintén jó áron volt, főleg hogy itthon egy-egy ollóért kérnek el majdnem ennyi pénzt. Maguk az ollók meglepően strapabírók és jól vágnak, egyáltalán nem “gagyik”.

5. Natúr kartonkártya ~ 800 HUF – Link 

100 darabnyi kb. névjegykártya nagyságú kartonpapírt vettem ennyi pénzért, amit lehet valaki sokkall, valaki pedig nem. Szerintem megérte, főleg hogy nagyon jó kis kártyáknak tűnnek ezek, a papír is kellemes tapintású. Nyomdoztam már rá, sajnos ahhoz túl sötét, legalábbis a nyomdák nem az igaziak rajta.

6. Fekete és ezüst óra ~ 580 HUF – Link 

Na, ez volt az az óra, amit legutoljára rendeltem (szeptemberben rendeltem még kettőt, de egyik se ért még ide…), és amitől a legjobban tartottam, ugyanis attól féltem, hogy túl férfias ez nekem, túl nagy, stb., de amint megérkezett és felvettem, egyből beleszerettem 🙂 . Kicsit már sajnálom, hogy azt a másik két órát megrendeltem, elég lett volna csak ezt 🙂 … Egyébként kb. az összes órám eBay-ről van szinte, egy kivételével, amit apától kaptam a BA diplomámra 😀 …

7. Rilakkuma tollak ~ 270 HUF – Link 

Na jó… Ez lehet gáz… De… Na… Nagyon bírom a Rilakkumát 😀 . Ennél a tollaknál kettőt küldenek random ennyi pénzért, én egy sárgát és egy kéket kaptam. Arra nem figyeltem, hogy kétszínű toll, azért van két “füle”, egy kék és egy piros tinta van benne. Nagyon szépen, vékonyan fog, az ilyen tollakat szeretem 🙂 . A kéket megtartom, a sárgát odaadom egyik kedves barátnőmnek, aki szintén szereti a Rilakkumát ^^ .

 

Banggood

1. + 2. Lego jégkockagyártók – 915 HUF – Link és 950 HUF – Link 

Mindkettőt testvérbáttyám születésnapjára rendeltem neki, és egész jól, időben meg is érkeztek hozzá, igaz, persze pár nappal a születésnapja után 🙂 . Egyikkel legoemberkét, másikkal 2×6-os elemet készíthetünk. Szegény Dzsoni már tuti unja, hogy minden születésnapjára valami legó dolgot kap 😀 (tavaly pl. egy nagy felragasztható krétázható “táblát”, ami legoember-fej alakú).

01

3. Csipkés hátizsák ~ 2900 HUF – Link

Már korábban írtam, hogy hátizsákolásra adtam a fejem. A zsák maga egyébként nekem egy picit talán kisebb, mint amilyennek el tudnám képzelni, de meglepően jó minőségű és jól is néz ki :3 , egyedül talán a cipzáraknál zavaró, hogy barna bőr van, simán elmenne ott is a fekete. Egyébként nagyon jó strapabíró, mindig megpakolom, de még nem adta meg magát (nem úgy, mint az Avonos, amit kb. 2-3 hétig tudtam hordani, és elkezdték megadni magukat a varrásnál a szárai :-/ ). Az meg hát alap, hogy csipkéből sosem elég ^^ !

03 4. Szárnyas felső ~ 3000 HUF – Link 

Na, hát ezért nem vásárolok – vagy csak ritkán – ruhát, ugyanis vettem magamnak egy ilyen szárnyas pólót, amit elég menőnek gondoltam, ki is néztem a méretet, óh, mondom, király. Megjött, élőben persze már nem tetszett annyira, ráadásul a méret is … NAGY LETT! 😀 Azért nem vagyok csak mérges, mert amikor én vettem akkor 1500 HUF-os bevezető-áron volt, szóval… vettem magamnak egy pizsifelsőt 🙂 . Rosszat egyébként nem tudok elmondani róla, tényleg csak azt, hogy hiába néztem a méreteket, eggyel kisebb elegendő lett volna belőle, és ezért picit szomorú vagyok… 🙂

02