Self-Made Promóképek X)))

20151022_123027

Akartam csinálni néhány promóképet, de előre szólok hogy picit bénácska vagyok ebben 😀 … A képek minősége is hagy némi kívánnivalót maga után, ugyanis a telefonom front kamerájával készültek, ami meglepően rossz képeket csinál, de gondoltam kipróbálom ezt is, mert kapok olyan visszajelzéseket, hogy sokan nem tudják, hogy egy-egy ékszer hogy is néz ki viselve. Gondoltam arra is, hogy nem csak az új ékszerekről kellenének ilyen képek, hanem a régebbiekről is, de ott azt hiszem majd bevetem a Kedves segítségét is 🙂 (aki ezen képek születésénél épp dolgozott, azért szorultam a frontkamerára)…

Most két “szettet” mutatnék be nektek (amikről eredetileg Polyvoret akartam készíteni, illetve lehet hogy majd készülni is fog róluk!). Az első szett ékszerei (az első kép is idetartozik):

  • Hannibál nyakékLink
  • Zöld démonszem gyűrűLink
  • Zöld achátgyöngyös fülbevalóLink 

 

20151022_123053

Igen, a gyűrűt nem itt kell hordani, de a “szemet” akartam kihangsúlyozni, ami persze a képen nem látszik 😀 … Bénaagyerek…

20151022_123406

Ez a kép pedig ugye a BlitheProject Fb-s profilképe jelenleg 🙂 . Marhára elmosódott, de nekem nagyon tetszik ^^.

A második szett egy antik bronz és lila összeállítás, tudjátok, imádom ezt a két árnyalatot együtt ^^! Ebbe is tartozik egy gyűrű, egya nyaklánc és egy fülbevaló. A szett ékszerei:

  • Antik bronz és lila ametisztes fülbevaló – Link 
  • Elegáns lila nyakék – Link 
  • Lila és antik bronz gyűrű – Hamarosan!

20151022_123753

A fülbevalót itt sem sikerült igazán elkapni :-/ …

20151022_123844

… ezért próbáltam róla közelebbi képet csinálni. Egyébként jó, hogy felpróbáltam ezt a lila nyakéket, mert szerintem picit át fogom alakítani, mert túl közel van a láncos vég a medálhoz így felhúzva szerintem.

Remélem tetszettek a képek, és remélem, hogy legközelebb jobb minőségűeket hozhatok nektek, illetve olyanokat, amiken jobban látszanak a szép kis ékszerek 🙂 ..