12. nap – Vezesd végig a nap minden mozzanatát

Nincsenek érdekes napjaim. Szóval, nem török be múzeumokba vagy ősi kriptákba, semmi extra. Tipikusan unalmas, csóró, egyetemista életem van.

A péntek az egyetemeken már a hétvége része, mert pénteken sok helyen nincs már tanítás (vagyis a nappalisoknak, általában levelezősöknek, estiseknek van ilyenkor órájuk), így ma nekem se volt.

5 körül felébredtem, mert a Kedves reggeles, 6-ra megy dolgozni. Persze nem vagyok mazochista, visszafeküdtem 5kor, így kb. 10 órakor keltem fel. Reggel két dolog fontos számomra – a kávé és a kávé. Az a típus vagyok, aki egy órán át kávézik reggelente, mert szépen megreggelizek közbe, meg TV-t vagy valami filmet nézek, szépen lassan ébredek fel 😀 . Hétvégén szoktam kávézás közben játszani is, főleg ha a Kedves dolgozik.

Reggeli után kerestem egy cikket Média, bűnözés, kommunikáció órára, amit majd leelemzek, ezeket szépen különválasztottam, hogy majd a vonaton (mindjárt rátérek miért) szépen megcsinálok. Utána bedobáltam egy adag ruhát a mosógépbe, és közben pedig még MGC-tem kicsit (hírkiírás, válaszolgatás, stb.). Miután a mosógép lejárt, gyors kipakoltam a ruhákat, majd lefürödtem és hajatmostam, ugyanis este-délután megyek fel Pestre találkozni rokonaimmal, meg persze tesómmal is.

Fürdés után és hajszárítás előtt megebédeltem – igen, ugyanis nem szeretem rögtön megszárítani a hajam, jobb szeretem ha magától szárad egy kicsit, és utána, a végén segítek csak rá a szárítóval. Ebédre nem volt kedvem meleg ebédet enni, így RioMare-t ettem sok-sok zöldséggel, egy macisajttal meg egy zsemlével. Desszert Tejszelet volt. Legjobbebéd. Ja, és persze kávé. Utána jöhetett a hajszárítás.

Hajszárítás után megvarrtam a táskám fülét (picit elengedte az anyag, kedden vagy szerdán vettem észre), majd jöhetett a bepakolás, ruha előkészítése, kis mosogatás, törölgetés, majd fülhallgató keresése neten (persze nem találtam olyat, amilyet szerettem volna).

Beadandóírás, posztolás blogon, Kedvessel napi-csevely, majd irány a vonat. Vonaton ismét beadandó-írás. Egyébként általában a vonaton beadandót szoktam írni, vagy valami sulis házit csinálni, vagy az elmúlt pár hétben a szakdolgozatot írtam (szóval, ha valaki lát a vonaton, ahogy a gépembe vagyok zuhanva, az ne zavarjon! 😀 )

Pestre megérkezve átmetrózás a Nyugatiba, tesóm várása. Mikor megérkezett a vonata,a akkor mentünk nagybáttyámékhoz. Ott vacsi, pia, póker, filmnézés és alvás.