Volt nekem egyszer egy kérdőívem …

Talán ti már el is felejtettétek, no, meg én se vittem túlzásba a promózását, de kb. egy hónapja megosztottam veletek egy Kérdőívet (itt a blogon és a FB oldalon) , amelyben pár kérdésre kellett válaszolnotok a bloggal és az ékszerekkel kapcsolatban. Gondoltam most írok róla egy kis összegzést, mert olyan sok-sok pozitív energiát kaptam belőle, amennyire sose számítottam volna!

Szóval, mindenképp nagyon hálás vagyok azoknak, akik kitöltötték a kérdőívet 🙂 !

Akkor kezdjük is a legelején! 🙂

21 ember áldozta rám az idejét, amit teljesen jó számnak tartok, én ugyanis 10-15 főre gondoltam, hiszen mint mondtam nem promóztam (direkt) agyon a kérdőívet, egyszer megosztottam a blogon, egyszer meg a Facebookon, és nagyjából egy időben, tehát ez a 21 abszolút felülmúlta az elképzeléseimet.

Átlagosan kb. 1 éve olvassák a blogomat, a legtöbben egyébként a “néhány hónapot” jelölték be, ami talán annak is köszönhető, hogy nagyjából ez volt az az időpont, amikor úgy döntöttem, hogy változtatok a dolgokon és komolyabban veszem mind magamat, mind a blogolást, mind pedig az ékszerkészítést. Egyébként nagyon hálás vagyok azoknak is természetesen, akik 3-4, vagy éppen már 5 éve olvasnak!!!

Természetesen a legtöbben ismeritek a Facebook oldalamat, amit egyébként szerintem érdemes “likeolni”, ugyanis sok dolgot csak ott osztok meg – pl. gyönyörű képeket, vagy épp jópofa ötleteket, tutorialokat, esetleg ilyen facebookos mappákat. Nem is olyan régen egyébként a blogra is kikerült a jobb oldalra egy FB-doboz, ahol láthatóak a legújabb megosztások.

Az ékszeres kérdésre csak pozitív visszajelzést kaptam, amit higgyetek el, alig mertem elhinni! A top3 jellemző (tehát amire a legtöbb szavazat érkezett): a látványos, reális árú és a vagány lett (mind 4-4-4 szavazattal). Plusz jelzőként valaki írta a kreatívat is. Köszönöm! Egyébként egyetlen “negatívnak” tekinthető visszajelzés érkezett, ez pedig a visszafogott volt, egy szavazattal.

A bloggal, blogposztokkal kapcsolatos vélemények jóval vegyesebbek voltak, mindenféle válasz érkezett rá. Ezt két dolognak tudom betudni – nem mindig ugyanolyan posztokat írok, bár a jól olvasható jelző egyértelműen fölényt szerzett a dinamikus jelzővel együtt. A legtöbb kritika talán a dizájnt érte, ugyanis a túl egyszerű és a túl csicsás ugyanannyi szavazatot kapott – bár a legtöbbet a bloghoz illő dizájn kapta (10-el több pontszámmal, mint az előző kettőt), így ezt is pozitív hangvételűnek értékelem 🙂 .

Talán nem okoz meglepetést, hogy a legkedveltebb posztfajták az ékszerbemutatások és a tutorialok, de magas ponstszámot kapott a másik két említett típus is, az Ajánló és a Véleményleírás.

Szeretek egyébként rákérdezni a kérdőívekben mindig utoljára azokra a dolgokra, amik a kitöltőben még bennemaradhatott, de nekem esetleg nem jutott eszembe. 4 nagyon kedves kommentet kaptam:

  • “Csak így tovább :)”
  • “Lehetne többféle téma, több vélemény fejtegetős.”
  •  “<3”
  •  “Annyit fűznék hozzá, hogy nagyon örülök, hogy annak idején rátaláltam a blogra, mert egyszerűen jó olvasni az írásokat, sok új dolgot ismertem meg általa (goth kultúra terén is), az ékszerek pedig nagyon tetszetősek, elérhető áron, így ha megjön hozzá a bátorságom, rendelni is fogok majd. Csak így tovább! ( : “

Szóval, úgy érzem, hogy a blog egy jó úton halad 🙂 … (Aki a vélemény-fejtegetős posztokat hiányolta az szerintem már elégedett, hiszen mostanában szinte csak az volt 😀 … )

Nagyon szépen köszönöm tehát ezt a sok-sok kedves szót és pozitív visszajelzést, rengeteg erőt kaptam ebből, és ezért hálás vagyok 🙂 !