11. nap – Hogyan tárolod a ruháidat, ékszereidet, kiegészítőidet?

DSCN0314

Kicsit átalakítom ezt a kérdést, ugyanis szerintem halál unalmas, legalábbis az én esetemben mindenképp – nincs semmi extra a tárolási szokásaimban – ruhák a szekrényben jól felzsúfolva, ékszerek meg ékszertartóban (más kérdés, hogy ez egyébként az ország 3 különböző pontján ugyanígy van, hiszen a cuccaimat 3 különböző helyen tartom…).

Szóval, úgy döntöttem, hogy kicsit alakítva a bloghoz a kérdést, inkább az alapanyagok tárolásáról írnék 🙂 …

Először is, nem gondolnám azt, hogy szakértő lennék “pakolásban”, rendezésben meg annyira se, de az évek során alapanyag-rendezésben “kifejlesztettem” pár dolgot, hogy mit és hogyan érdemes pakolni. Volt, amikor ezek a dolgaim csak egy kis cipősdobozkában voltak, mára azonban jóval több helyre van szükségük 🙂 !

Most csak a tárolásról írnék, egy giga-bejegyzésben, a 23. napon mutatnám be, hogy mik is vannak nálam 🙂 ! Sőt, az is lehet, hogy a 23. napot több részben fogom közölni, külön a festős-színezős, külön az ékszerkészítős, és külön az “egyéb”, mert ezekből a cuccokból mind-mind rengetegem van, egy bejegyzésbe talán bele se férnének… Jó sok melót fog nyújtani ez a 23. nap, az már biztos 🙂 !

Szóval, visszatérve a tárolásra… 🙂

Először is, ugyebár nincs túl sok helyem, így a legtöbb krea-dolgom egy helyre van zsúfolva. Pontosabban, már két helyre, ugyanis Karácsonyra megajándékoztuk magunkat egy polccal, aminek köszönhetően a cuccaim egy része a földről arra került.

Így ott tárolom, egy helyen a festős dolgokat (például az ecseteket, a palettát, és mindenféle festéket egyben), sajnos nekik egyenlőre csak egy-egy kartondoboz szolgálja a helyet, de egyenlőre ez így rendben is van, hiszen nyáron festettem utoljára (meg mondjuk ugye a Cicás táskát Annienek).

DSCN0311

Ugyanezen a polcon foglalnak helyet a színezős cuccok – egy eredetileg virágkaspóban a ceruzák (Ikeából van ez is, mint a polc 😀 ), illetve mögötte látható a Bűvös erdő könyv. Színezőm ezenkívül nyomtatott oldalak vannak, ezek a könyvek mögött találhatóak, de azok már nem fértek rá a képre, illetve vettem múltkor ugye egy ilyen magazint is, az az újságok között van, illetve van még egy színezendő naptár is, az pedig az ajtón van 🙂 …

DSCN0313

A polccal szemben, de már lentebb található meg az én úgynevezett “kreatív” sarkom, ugyanis a többi krea-cuccom ezen a polcon és az előtte lévő kis-nagy tárolóban találhatóak.

DSCN0314

A polcon vannak mindenféle kiíegészítő dolgok, például csipkék, szaladok (a sárga fedelű dobozban), a különböző anyagok, gyurmák, mindenféle eszközök, például ollók, alapesetben a fogóim, a drótok, a washi-tapek…

DSCN0316

A fekete dobozban azok a dolgok vannak, amiket ritkábban használok (pl. a ragasztópisztolyok és hozzájuk a betétek, különböző lyukasztók-patentolók, stb.), a sárga dobozban pedig a csomagoláshoz szükséges dolgok vannak (kis nejlonok, borítékok, stb.).

DSCN0317

És a fő lényeg, a legnagyobb büszkeségem ez az eredetileg csavartartó tároló, amiben én az ékszerkészítési alapanyagaim tartom…

DSCN0318

Mindenféle kapcsok, figyegők, medálalapok, gyűrűalapok, fülbevalóalapok, üvegcsék…

DSCN0319

… külféle színű gyöngyök, ásványok, kámeák. Igazság szerint az összes fakk tele van szinte csordultig, mostanában azért nem is vettem semmilyen alapanyagot, mert most teljesen fel van töltve a készletem! 🙂

DSCN0320

A másik eredetileg csavartartó-tároló az ágy alatt van, és ebbe kerülnek be a már elkészült ékszerek, pontosabban azok, amiket nektek készítettem 🙂 … Sokáig ezeket egy cipősdobozban tároltam, de olyan átláthatatlan volt az egész, aztán kaptam ezt, és már valamivel jobb a helyzet, bár sokszor így se tudom hogy egy-egy ékszer hol is van, így majd valahogy ezt is rendszerezni fogom, talán beszámozni a fakkokat, és úgy kicsit átláthatóbb lenne az egész… Na, ezt még kitalálom 🙂 !

DSCN0321

Elméletileg egyébként külön vannak a fakkokban a különböző ékszerek, pl. a karkötők, gyűrűk, nyakláncok, stb. 🙂 …

DSCN0322

DSCN0323

Remélem tetszett ez a kis összeállítás 🙂 …

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦

♦ Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦