Instagram-projekt

séta

Úgy érzem, hogy nem igazán használom ki az Instagram nyújtotta lehetőségeket, pontosabban többet is ki tudnék belőle hozni, ahelyett, hogy csak a mindennapok eseményeinek képi megjelenési formáit töltögetem csak fel oda. Szóval, a lényegre térek – #cseketour hastaggel meginvitállak titeket egy közös sétára, amit a Cseke-tó körül tennénk meg.

A Cseke-tó Tatán található, és szinte a lakásunkkal szemben van 🙂 , hiperszuper közel ^^. A helyről egyébként már írtam nektek korábban, a Képzeletbeli goth találkozó szervezése posztban, akkor is sokat ömlengtem a helyről, és most is tudnék még vagy 500 oldalon keresztül írni, hogy milyen szép, és milyen hangulatos. A legegyszerűbben úgy tudnám leírni nektek, hogy egy tökéletes dark mori hely 🙂 , amit mindenkinek ismernie és látnia kell!

A képeket úgy tervezem, hogy 2-3 óránként töltöm fel (kivéve persze éjszaka…), körülbelül 10-15 képről van szó összesen, de terveim szerint még később is fog ezalá a hastag alá kép kerülni.

Aki nem igazán kedveli az Instát, vagy csak szimplán nem használja, az se aggódjon, ugyanis ha felkerültek az “első adag” képei (szóval, amik most vannak a telefonomon), mindenféleképp szeretnék posztot készíteni a blogra is, hogy itt is meglegyenek a képek 🙂 …

Nos, mit szóltok? Eljöttök akkor velem egy képzeletbeli közös sétára 🙂 ?

 

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦ YouTube 

♦ Tumblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦