Párizsi gyöngyös fityegők

Még valamikor december elején készültek ezek az apró kis fityegők, ajándékba Karácsonyra az irodatársnőimnek. Hát, képzeljétek úgy jártam, hogy a végén csak januárban kapták meg, mert állandóan itthonhagytam, utána szabadságolt mindenki, de tudjátok, ami késik nem múlik 🙂 !

Ez a Párizsos-Eiffel tornyos témát nem igazán érzem magaménak, főleg nem ha ékszerről van szó (ezért is lett belőlük “kulcstartó”). Úgy jutottam egyébként hozzájuk, hogy tudjátok, van nekem egy “Szegedi Timim”, aki régebben sok ékszert készített, de már megunta kissé ezt a hobbit, ezért felszámolta részletekben a hatalmas alapanyagkészletét 🙂 . Ezt a csomagot még valamikor novemberben kaptam, óriási ömlesztett csomagról volt szó, aminek a legnagyobb szépsége az volt, hogy fogalmam se volt hogy mit is tartalmaz 🙂 …

Elnézést a sötét képért, szortírozni este a legjobb 🙂 !

Szóval, a szortírozás közben a kezemben akadt négy Eiffel tornyos fityegő és mindenféle különleges gyöngy. Ezen apropóból készült el ez a négy (3 ajándékba, 1 nekem) kis kulcstartóra akasztható fityegő. 1-1 különleges színű gyönggyel (ami – remélem – illik az ajándékozott személyiségéhez) és minden van 1-1 szép kis szív alakú gyöngy is 🙂 … A kulcstartóra delfin kapoccsal lehet felakasztani.

Jó rég láttátok már ezt a képet, nem igaz 🙂 ? Az elmúlt időben lemaradt mindig a termékfotózásokról, de tervben van, hogy ismét rendszeresen megjelenjen rajtuk 🙂 !

Szóval, mint fentebb írtam, ezeket Karácsonyra szántam, amolyan kis figyelmességnek, de olyan lüke és kelekótya voltam, hogy folyamatosan otthon hagytam, amíg mindannyian ott voltunk, és voltak olyan szerencsések, akik december második hetétől szabin voltak, én pedig akkor szerettem volna odaadni, amikor mindenki ott van. Ez az időpont pedig csak januárban jött el, így nem is karácsonyi, inkább “évindító” ajándék volt 🙂 …

 

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦

Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦