Praktika – Három “Próbagyűrű”

Sokszor írtam már nektek, hogy szeretek új dolgokat kipróbálni, így most 3 olyan gyűrűt hoztam, amiket próbaként készítettem el 🙂 …

Szeretek nektek olyan dolgokat bemutatni, amiket éppen csak elkészítettem. Még régebben mutattam nektek két tutorialt, amiknek végeredményét talán véglegesen meg tudtam csináltam

Ezeknek a lencséknek sokáig nem találtam a helyét, végül úgy döntöttem, hogy nem bonyolítom túl a dolgot, egy-egy egyszerű gyűrűalapba helyezem a két lencsét 🙂 . Így született meg ez a két gyűrű:

A harmadik gyűrű pedig még ennél is nagyobb próba volt, uganis már régóta szerettem volna drótozással is próbálkozni, már jó pár drótot be is szereztem hozzá, és különböző tutorialokat nézegettem hozzá. Persze, mivel olyan vagyok aki egyből a legbonyolultabb dolgokat szeretné megcsinálni az alapok ismerete nélkül 😀 , ezért persze sokat bénáztam.

Azonban Pinteresten találtam néhány nagyon klassz kis leírást, ezek közül az egyik egy gyűrű tutorial volt, ami kellőképp egyszerű volt, de mégis mutatós. Párszor nekiláttam, mire nagyjából sikerült összeraknom ezt a fenti gyűrűt, mert hát bizony ez sem volt annyira egyszerű, mint amennyire annak tűnt először 🙂 … Minden esetre végül csak összeraktam ezt a gyűrűt, bár még van pár javítanivaló rajta, de hát erre való a gyakorlás 🙂 !