1. nap – Írj a jelenlegi kapcsolatodról, vagy ha szingli vagy, a szingliségről

Első nap a novemberi 30 napos kihívásomban nem más, mint hogy írjak a párkapcsolatomról vagy a szingliségemről. Talán páran tudjátok (talán a blogon is írtam már), hogy van barátom, a Kedves 🙂 , akivel immáron több mint 3 éve vagyunk együtt, és akivel mostmár több mint egy éve élünk együtt 🙂 …

936590_673621716002618_2067892894_n
Első közös képünk Szegeden, a Rongyban 🙂

Már jó párszor megkérdezték tőlem, hogy hogy jöttünk mi össze, hiszen Ő Tata mellett lakik, én meg Halason, és mi mégis Szegeden találkozunk. Nos, ez úgy volt, hogy mint kiderült Ő jóban volt jó pár Szegedi sráccal, akikkel az én báttyókám szintén összeismerkedett. Tudni kell, hogy tesómmal nekünk gyakran azonosak a baráti köreink – pontosabban én kb mindenhova megyek ahová ő, ő mondjuk a csajos estéket passzolja 😀 -, így nyáron, amikor az akkor még ismeretlen Kedves lelátogatott a barátaihoz, szerveztek egy csomó programot, amire persze minket is meghívtak. Először egy paintballozáson találkoztunk (ahol egy csapatban voltunk, és persze sz@rrá vertük az ellenfelet :3 ), utána pedig egy sütögetésen több időnk volt megismerkedni.

Egy hónapig nem találkoztunk, mert ugye ő hazament, majd addig beszélgettünk, chateltünk, hogy megbeszéltük, hogy lejön hozzám. Onnantól fogva gondolom sejtitek a folytatást – találkozás, találkozást követett, összejöttünk, végül összeköltöztünk 🙂 . Ami nekem furcsa a mi kapcsolatunkban az az, hogy minden “természetesen” zajlik, valahogy jól kiegyensúlyozzuk egymást, harmónikus a kapcsolatunk. Furcsa mód a legtöbbet akkor “veszekedtünk” (már ha azokat veszekedésnek lehet nevezni), amikor külön voltunk, az ország két különböző szegletében, amióta együtt élünk, semmi (pedig általában ugye fordítva szokott lenni).

Amióta együtt élünk hihetetlen az életem. Tudom, hogy klisé, de vele úgy érzem hogy teljes vagyok (bár abban is hiszek, hogy egy nőnek sem kell egy férfi, hogy teljes legyen). Vele boldog vagyok. Ahogy az Amelié életében is mondják: “Ha te nem volnál, érzéseim csak a régmúlt érzései volnának.” 🙂 Ő valami újat adott az életemhez – bizalmas, megnyugvást, boldogságot.

Na, de megpróbálom nem elnyáladzani a dolgot, szóval itt abba is hagyom 😀 …

996073_681065515258238_1279801217_n
Legutóbbi közös képünk, múltkori Szilveszterről 🙂