Nagy ásvány nyaklánc

DSCN0264-1024x768

Megint ínhüvelygyulladásom van/volt (igen, ezért nem volt poszt az elmúlt pár napban). Sajnos rá kell vennem magam, hogy ha elkezdem érezni, hogy egy kicsit fáj a kezem, akkor leállok, nem számít mennyi van hátra, nem az a fél oldal már sok, holnap is lesz nap… Szóval, hogy pihentessem a kezem, most egy saját ékszert hoztam, amit szerintem még nem mutattam (ha mégis, akkor ne haragudjatok :))) ).

Ezt a hatalmas, különleges ásványt egyik kedves barátnőmtől kaptam, aki még egy régebbi ÁsványBörzén járt.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen ásvány is (talán borostyán?), viszont a szennyezettsége, a töredezettsége, a repedései… imádom 🙂 !

DSCN0263-1024x768

Szeretem az ásvány medálokat elegánssá alakítani. Az, hogy hogyan nézzen ki egy ásvány-medál elég sok technika létrejött már, minddel más más lesz a végeredmény. A saját részre készült medálokat szeretem gyöngykupakozni, ugyanis régebben ritkán olvastam el eBay-en a termékeleírásokat ha kreatív dologról volt szó, így sokszor megjártam a méretekkel 😀 , így került hozzám pl. ez a gyöngykupak is. Pár évet várnia kellett mire elkezdtem használni, de azóta kb. az összes ásvány-medálom ilyen stílusú 🙂 …

DSCN0262-1024x768

Ha azt gondolnátok, hogy nem túl biztos megoldás ez a gyöngykupakozás, azt kell mondjam, szerintem elég meggyőző. Ez a kő viszonylag nehéz (sose mértem le, relatíve mondom, hogy a többi ásványomhoz képest nehéz), és jó párszor lógott már a nyakamban, de eddig nem volt rá panaszom.

DSCN0261-1024x768

A lánc jó hosszú, ugyanis egyrészt szeretem a hosszú láncokat 🙂 , másrészt szerintem a hosszú láncok remek kiegészítői a nagy medáloknak, jelen esetben egy nagy ásványnak.

DSCN0260-1024x768

Imádom ezt a nyakláncot ^^!

Egyébként, ha valaki felismeri, hogy pontosan milyen ásvány is, ez az ne habozzon megírni nekem :))) !

DSCN0259-1024x768

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦ YouTube 

♦ Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦