Pórustisztító tapaszok

A blog témájához egyáltalán nem passzol ez a téma, de annyira kikívánkozik belőlem, hogy az valami hihetetlen… Szóval, mint tudjátok állandó problémám a miteszeres orr, amivel már évek óta küzdök, de megfelelő terméket eddig még nem találtam hozzá. Régebben írtam nektek mindenféle lehúzható krémről/arcmaszkról, amik nekem szintén nem jöttek be, nagyjából semmit sem csináltak a miteszereimmel, így a tapaszokkal próbálkoztam, amik némiképp meggyőzőbbek voltak – most 3 ilyen tapaszról szeretnék nektek írni.

Már magam sem tudom a számát, hogy hány tapaszt próbáltam ki, és legalább már egy jó szisztémát rájuk építettem – fürdés után, a meleg gőzöktől úgyis ki vannak tágulva a pórusok, olyankor érdemes a tapaszokat felrakni. Igen ám, de melyiket?

JimJams Pórustisztító tapasz 

Ezt a tapaszt a Rossmanban lehet kapni, kb. 300-400 forint között mozog az ára, ennyiért 3 db tapaszt kapunk (egy tapasz tehát kb. 100-120 HUF-ra jön ki). Ezt a tapaszt már elég sokszor használtam – nem mondom, hogy nem hatásos, mert viszonylag jól dolgozik, viszont nagyon nehezen veszi fel az orr formáját, így mindig marad ki olyan rész, ahol nincs tapasz fent. Ez elég zavaró, ha engem kérdeztek, ráadásul ott olyankor marad is a tapaszon lévő anyagból, amit viszonylag nehéz leszedni.

Ezt óriási hibájának érzem, azt mondom, 7/10.

Balea Clear-up strips 

A múltkor nem volt időm bemenni Rossmannba, de a VértesCenterben volt némi dolgunk, és ott csak DM van, gondoltam nem gond, annak is biztos jó a sajátmárkás dolga, hiszen a legtöbb ilyen drogériának majdnem jobbak a sajátmárkás dolgai, mint a nagy márkáké. Az árán picit megdöbbentem, ugyan a 3 tapasz majdnem 900 forint volt (egy tapasz tehát kb. 300 HUF-ra jön ki), amit eléggé sokkaltam, de mondom biztos jó lesz, megér ennyit. Hát nem. Ez a tapasz nagyjából semmit sem csinál, egyáltalán nem tisztítja meg a pórusaidat, ráadásul marhadrága is ezért a semmi hatásért.

Drága, nem is hatékony, azt mondom 1/10. Ilyet aztán nem kell többet venni.

 Charcoal Blackhead Removal Nose Mask Strips

Mint tudjátok elég sokat szoktam kínából rendelni, és ez a termék is onnan van (link). 10 db tapasz van egy dobozban, én akciósan kb. 800-ért vettem, teljes áron kb. 1150 forint (egy tapasz tehát 80-115 HUF-ra jön ki). Őszintén megmondom, nem sok reményt fűztem ehhez a tapaszhoz, ám szerencsére pozitívan csalódtam! Ahhoz képest meg főleg, hogy én mennyire nem hittem/hiszek a kínai kozmetikumokban, azt kell mondjam, kezd megváltozni a véleményem. Ezt a tapaszt ráadásul  nem is fürdés után használtam, hanem rögtön kipróbáltam, amikor megérkezett és csak egy kis meleg vízzel mostam át az orrom, és arra került a tapasz. Azt nem mondom, hogy rögtön az összes miteszeremet lekapta, de az biztos hogy nem maradt töktiszta a tapasz, mint a Balea-s…

Remélem sokáig fenn fog maradni ez a tapasz, mert hát bizony nálam ez most a favorit. 9/10-et simán megér!

Házi praktika 

Tudom, hogy nagyon jó praktika (hiszen már próbáltam) a meleg tejbe zselatin fixet keverni (de ne expresszt!!!), és azt felrakni az orra, de nem hiszitek el, nálunk nem lehet zselatin fixet kapni… Hiába nézem minden boltban, itt egyszerűen nincs! 🙁

 

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦ YouTube 

♦ Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦