Naprendszer statement nyaklánc (9 bolygós)

DSCN0650

Aki követi a blog FB oldalát, az már láthatta, hogy ezen a nyakláncot dolgoztam gőzerőkkel, amit (mint közben kiderült) egy anyuka kért kislányának, akinek megnőtt az érdeklődése a naprendszerünk iránt 🙂 .

Ő sajnos nem vesz részt a játékban, de sok más ékszer igen 🙂 ! Részleteket ebben a posztban olvashatsz!

DSCN0651

Korábban készült már egy hasonló nyaklánc, ott a Tutorialt is megosztottam veletek, így akit érdekel a nyaklánc születése, esetleg megpróbálkozna vele otthon, annak figyelmébe ajánlom az előző nyakláncot, igaz, az csak 7 bolygóval készült (valamiért a neptunusz lemaradt róla, ahogy a plútó is, bár a plútóra még akadna is magyarázatom… hát, igen, földrajz 3-as… bár furcsamód mi bolygókat SOSE tanultunk föcin belül…).

DSCN0652

Ez a nyaklánc egyébként majdnem 4 hétig készült, ugyanis csak a hétvégéken tudtam rajta dolgozni, a hétköznapok eléggé sűrűek (ugye suli, meg szakdogaírás, de hát lassan csak vége lesz…). Apropó, ezzel kapcsolatban van egy “rossz” hírem – június 24-ig nem tudtok ékszert rendelni, pontosabban mondva a rendelt ékszereket valószínűleg jún. 24 után fogom elkészíteni, 20-24 ugyanis a záróvizsgánk, és tudom hogy megértitek, hogy most arra kell koncentrálnom. Ez furán hangozhat, de ha “magamtól” készítek ékszert, akkor nem kell úgymond annyira koncentrálnom, mintha valaki rendel, ugyanis a rendelésnél van egy nyomás. Ha magamtól készítem az ékszert és esetleg nem sikerül valami miatt, akkor általában nincs gond, fogom és félreteszem, hogy vagy újracsinálom vagy újrahasznosítom, de egy rendelésnél szeretem betartani a határidőt (amit ennél a nyakláncnál alig tudtam betartani 🙁 )

Gondoljatok majd rám mindenképp!!!

DSCN0653

Imádom ebben a nyakláncban, hogy simán “megáll” 🙂 … Talán emiatt van az is, hogy annyira jó megfogni ^^ …

DSCN0654

Felmerült már többirányból az is kérdésként, hogy mikor lesz elérhető a webshopban ez a nyaklánc – sajnos valószínűleg semmikor, ő csak RENDELÉSRE készül. Mint írtam, elég hosszadalmas megcsinálni, rengeteg alapanyag kell hozzá (marha sok ragasztó), ezért ha valaki szeretne ilyet az írjon e-mailt vagy FB üzenetet, és akkor megbeszéljük 🙂 . Egyébként 2500 HUF.

DSCN0655

Hogy tetszik nektek egyébként 🙂 ?

DSCN0656

 

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦ YouTube 

♦ Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦