Ásvány gyűrűk

Hogy álltok az ásványokkal? Én még mindig imádom őket és még mindig nem tudtam megunni, olyan sokszínűek és gyönyörűek 🙂 ! A szerencse olyan kegyes volt hozzám, hogy néhány ásvány cabochont az utamba sodort, így születhettek meg ezek a kis szépségek 🙂 …

Nézzétek csak milyen gyönyörűek ^^!

Ez egy csodálatos opalit. Az opalit nem természetes asvány, de ugyanúgy tulajdonítanak neki gyógyhatásokat. Én folyamatosan keverem az opállal, látszólag hasonlítanak is. Még lehet alakítani fogok rajta, mert be kell valljam, nem tetszik, hogy átlászik :S …


Az opalit a társas kapcsolatok erősítője, segít jó kapcsolatot ápolni embertársainkkal és környezetünkkel. A segítségével előttünk kitáguló horizont által tisztábban láthatjuk a környezetünket, amely saját magunknak tart tükröt. E tükörben pedig lehetőségünk van felmérni tudatosságunkat, az önmagunkkal való kapcsolatunkat, s rádöbbenhetünk arra is, ha változni, változtatni akarunk, milyen módon tehetjük ezt meg.
A kő segítségével könnyebben felismerhetjük, hogy a kapcsolataink minőségén való változtatás révén magunkhoz kerülhetünk közelebb, s mélyebben gyakorolhatjuk a szeretetet és az elfogadást.
A hasonlóság elve alapján (hasonló hasonlót vonz) saját kapcsolatainkból, interakcióinkból magunkról szerzett információkat a kő segít megérteni.

 

Ez egy zöld és lila achát. IMÁDOM. Egy ilyet kapott Annie is a karácsonyi csomagjában 🙂 … Hihetetlenül különleges ez az achát, egyszerűen le se tudom róla venni a szemem…

Az achátok nagyon tartós kristályok. Leföldelő kövek, egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását. Összhangba hozza a Jinget és a Jangot. Nyugtató kő. Lassan, de hatékonyan fejti ki hatását. Segíti önmagunk elfogadását, erősítve önbizalmunkat.
Növeli a szellemi tevékenységet. Más áttetsző kristályokkal együtt serkenti az emlékezetet.
Segítségével sikeresen leküzdhető a negatív beállítottság és a szívfájdalom. Csillapítja az elfojtott haragot, a pozitív érzelmeket erősíti. Oldja a belső feszülségeket, biztonságérzetet ad.

 

Képjáspis. Amilyen egyszerű, olyan csodálatos is 🙂 …

A jáspis a legkiválóbb gondoskodóként ismert. Stresszes helyzetben nyugalmat és teljességet ad. Egységessé tesz. Összehangolja a csakrákat. Megtisztítja a környezetet az elekromos szmogtól. Céltudatossá tesz, bátorságot ad ahhoz, hogy szembe nézzünk a problémáinkkal. Segíti a gyors gondolkodást, növeli a szervező készséget, a képzeletet. Jótékonyan hat elhúzódó betegségekre, újra energizálja a testet. Jó hatással van a keringési-, az emésztő- és az ivarszervekre.

 

Aventurin. Szintén egy olyan ásvány, amit imádok, és amiről nem tudok leszokni! 🙂

Az aventurin szintén egy hihetetlen jó választású kő lehet, hiszen szintén feszültségoldó, és elősegíti a pozitív gondolkodást, elűzi a negatív gondolatokat. Szokták nevezni a “vezetők kövének” is, ugyanis a vezetői képességeket elősegíti, segít a nehéz döntésekben, és erősíti az empátiát. Ez a kő is elősegíti a harmónia érzését, kihozza a kreativitást, de ezen kívül még védi a szívet is.

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦

Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦