Bemutatkozik a DeviantArt-om :)

dev

Ismeritek a DeviantArtot? Lényegében úgy tudnám nektek bemutatni, mint egy kortárs művészeket összegyűjtő, interaktív, folyamatosan frissülő gallériáját. Nos, a sok tehetséges művész között nekem is van egy DeviantArt profilom, amit lassan 6 éve használok.

A DeviantArt óriási előnye, hogy ingyenes változatában is már rengeteg előny nyílik. Őszintén megmondom, hogy sose fizettem érte, így pontosan nem is tudom, hogy mi tartózik az elite-be, mert amire nekem “kell”, arra tökéletes ez az ingyenes változat 🙂 …

Van, aki galéria-blogként használja, már kreatív-journalt vezet benne, megint mások érdekes csoportokat hoztak létre benne, ahol különböző feladatokat kell teljesíteni – egyben, a Midori-chan-Club-ban én is benne vagyok, elméletileg havonta új “témát” kapunk, amiben alkotni kell. Nos, nekem még nem sikerült egy kihívásra sem alkotnom, de remélem a ZV után ez is megváltozik 🙂 … Jó lehetőséget látok benne, főleg ihlethiány idején 🙂 !

És hát a másik funkciója, amit én nagyon szeretek, az a saját galéria. Különböző mappákat hozhatunk mi magunk is létre, illetve a képeinket egyszerűen feltölthetjük és különböző típusba helyezhetjük, TAG-eket adhatunk hozzá, szóval egy elég könnyen kezelhető, de nagyszerű felületettel lehet dolgunk a DevArt-nál.

Azt nem mondom, hogy én tudom a legjobban kihasználni a DevArtot, de az biztos, hogy egy nagyszerű platform ez művészek vagy művészet kedvelők számára.

dev2

 

♦ Facebook Instagram Bloglovin ♦ YouTube 

♦ Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦