Néhány apróság bevásárlása

Szóval, ma el kellett intéznem néhány apróságot, és a vonat indulásáig volt még némi időm, szóval plázáztam egyet 🙂 . Amit sajnálok, hogy elfelejtettem (pontosabban nem vagyok hozzászokva), hogy a legtöbb bolt 10-kor nyit, addig pedig nem akartam várni már, így csak néhány üzletbe tudtam bemenni. De azért egyikből se távoztam üres kézzel 🙂

Szóval, az egyik első bolt a DM volt. Már Karácsonyi ajándékokat is nézegettem, de hogy őszinte legyek, még senkinek se találtam ki pontosan, hogy mit is szeretnék, ezért végül egy 2018-as kalendáriumot vettem – ami színezős 🙂 ! Nagyon szép képek vannak benne, nem csak mandalák, hanem tematikus képek is (Karácsonykor egy szép szarvast kell kiszínezni 🙂 ). Szóval, nekem nagyon tetszik, 1099 HUF az ára.

A következő bolt a KIK volt, ahol vettem kétoldalú filcet (a naptár színezéséhez 😛 ), 10 db volt 490 HUF, illetve a Karácsonyi dolgokat mustráltam, amikor megláttam ezt a három lyukasztós szettet. Saját lyukasztóm még nem volt, mert sajnos ezek elég drágák, most ezt  a három jobb áron volt, mint egy rendes lyukasztó. Szép karácsonyos mintás – hópehely, fenyőfa, csillag. Ez a három lyukasztó 630 HUF volt, bízom benne, hogy tartósak lesznek. Csomagolásnál nagyon jól fel lehet vele dobni majd az ajándékokat 🙂 !

Végül, de nem utolsó sorban voltam a Pepcoban is, itt is két dolgot emeltem le. A csomagoló csipeszekből sosincs elég, én nagyon szeretem, majdnem mindenhez ilyet használok, pl a nyuszikajáihoz is. 20 db-os kiszerelés 360 HUF volt. A másik, 10 db-os szilikonos muffinformára már nagyon régóta fájt a fogam. 750 HUF volt. Főleg azért vettem meg, mert ennél mindenhol csak drágábban láttam, szóval ez szerintem jó vásár volt.

Elég sikeresnek éreztem ezt a mai napot ilyen szempontból. Igazság szerint sótartót kerestem, de sehol nem találtam olyat, amilyet szerettem volna, szóval egyedül azt nem vettem, amit szerettem volna 🙂 … Mivel még így is várnom kellett picit a vonatra, így lőttem egy szelfit a WC-ben 😀 … Ha valakit érdekelne mit viseltem – piros kabát,  térdig érő fekete ruha, zöld rókás sál, cicanaci és csatos féltérdig érő lapossarkú csizma.

♦ Facebook ♦ Instagram ♦ Bloglovin ♦

 Tmblr ♦ Pinterest ♦ DeviantArt ♦ Ask.fm ♦