5 + 1 dolog, amit be kell szereznem tavaszra

Forrás: Pinterest

Ahogy az évszakok, úgy változunk velük mi is. Nagyjából minden évszak-váltáskor rámjön, hogy ezt vagy azt akarok hordani – télen például mindenhol kötött ruhát és hosszú pulcsikat vadásztam, és jópárra szert is tettem, azokban járkáltam mindenfele ^^. Most, hogy itt a tavasz (a naptár szerint…bár elméletileg elkezd melegegedni az idő), megint rámjött, hogy be kéne szerezni néhány új ruhadarabot.

Forrás: Pinterest

Kényelmes sportcipő

Ebben az esetben inkább a szükség, mintsem a tényleges vágy a hajtóok. Volt két sportcipőm (egy bordó és egy full fekete), amiket kb. 3-4 éve vettem és azóta folyamatosan hordtam, és amik ennek köszönhetően igencsak megviselődtek (értsd: sz.rrá hordtam őket). A talpuk elvékonyodott, a fekete a talprész és a szövetrész között meg is van szakadva, egy szó mint száz, már kissé vállalhatatlan állapotban van mindkettő. Szóval, idén be kell szereznem újakat.

Forrás: Pinterest

Balerina cipő 

A balerina cipő majdnem olyan fogyóeszköz nálam, mint a sportcipő. Nyúzom őket, amint 15 fok fölé megy az idő én már balerinában járok. A kedvenceim a full sima feketék, amik mindenhez passzolnak. Még évekkel ezelőtt, amikor Szegeden jártam egyetemre, az egyik kínaiban vettem szegecsekkel kirakott balerina cipőt, amit imádtam (csak hát elhasználódott persze…). Ha megint találnék egy szegecses balerinát, akkor annak nagyon tudnék örülni…

 

Forrás: Pinterest

Motoros dzseki 

Oké, oké, tudom, mostanában mindenki motorosdzsekiben jár, állati menő lett. És hogy ez miért is jó nekem? Mert végre be tudok egyet szerezni barátibb áron. Ha nagy a kereslet, akkor a piac is megnyílik, bárhol lehet majd kapni ezeket a dzsekiket, megindul az ár-harc, stb., stb. Én szerintem csak jól fogok tudni járni 🙂 .

Forrás: Pinterest

Nagy táska 

Nem olyan, mint a kis képen (de egyszerűen nem találtam olyat, mint ami az elképzelésemben él). Fekete. Műbőr. Nagy. Sok szegeccsel. Tökéletes.

Forrás: Pinterest

Pulcsi-kabát 

Oké, őszinte leszek, fogalmam nincs, hogy hogy hívják ezeket, én pulcsi-kabátnak szoktam mondani. A lényege az, hogy nem kifejezzetten kabátról van szó, hanem inkább egy “kabátiasított” pulcsiról. Ha valaki tudja, hogy mi ennek a rendes neve és hol lehet kapni, az ne tartsa magában 😀 !

Forrás: Pinterest

+ 1 Rövid haj 

Két évvel ezelőtt a derékig érő hajamat visszavágattam vállig érőig, és most idén ismét ez a terv. Az a gond a hosszú hajammal, hogy hiába használok mindenféle jó minőségű ápolószert, a hajam vége tropa, és ezáltal az egész kezelhetetlen. A haj nálam ékszer helyett csak kín, és szenvedés, ezen változtatni szeretnék. Gondolkodom azon is, hogy lehet a színen is picit lilásítani kellene (ismét) 🙂 …