Nyári beszerzések a TAKKO-ból

A TAKKO tipikusan az a bolt, ahonnan még soha nem vettem semmit. Na jó, néhány sálat, sapkát, illetve jó pár színes trikóm is van onnan, de nadrágot, pulóvert, kardigánt nem nagyon szoktam onnan venni, mert sosem volt olyan, ami tetszett volna vagy jó lett volna méretben. Szóval, a múltkor a Kedves anyukájától kaptam egy csomó TAKKO-s kupont, gondoltam ha már úgyis ott dolgozom a Plázától nem messze, hazafelé beugrom, szétnézek. Kivételesen nem jöttem el üres kézzel, néhány nagyon klassz meleg időre való, nyári szépséget találtam.

Az első, amit megláttam és amit levettem a polcról, az ez a full egyszerű trikó. Semmi extra, sötétszürke színű, ami több alsórészhez is passzol, és mivel ilyen színűből csak egy volt itthon, így vettem még egyet, ha a másik mosásba kerülne, akkor legyen pluszba. Bordázott, amit annyira nem szeretek, de elviselem. Kuponnal együtt kb. 1000 Ft volt.

A második a leértékelt állványon ez a gyönyörűséges sötétlila, fekete melíros kardigán volt, aminek a színébe egyből beleszerettem.

Próbáltam közelebbről fényképezni, hogy jobban látszódjon a mintázat. Semmi extra egyébként, kényelmes, jó hosszú ujjakkal, néhány gombbal elől, hogyha össze szeretnénk kötni, bár én általában kinyitva hordom a kardigánjaimat. Kuponnal együtt és leárazva (a leárazott árból jött le még a kupon ára) kb. 1500 forint volt.

A másik kardigán is szerelem volt első látásra. Régóta kerestem egy csipkés hátú hosszúujjút, ami alá fel lehet venni egy színes trikót, mert szerintem marha jól néz ki, ahogy a sötét minta alatt ott van a színes trikó. A gondom eddig az volt, hogy fekete színben nem nagyon találtam eddig (nagyjából mindenhol csak fehéret láttam). Szóval, nagyon megörültem ennek a pulcsinak, el is hoztam, kuponnal együtt kb. 2000 Ft volt.

Gatyákat sosem néztem a TAKKO-ban, mert sosem volt méretemben. Most viszont rengeteg nagy méret érkezett a helyi boltba, és köztük volt ez a két nyári darab is. Kuponokkal olyan 2800-2700 forint körül vettem őket, alapáron mindkettő 3000 Ft volt. Az egyik fekete-fehér mintás, puha, pamut anyagból készült, nagyon kényelmes viselet, bár kánikulában már picit meleg.

A másik nadrágon fekete-fehér rombusz-minták vannak és egy “selyem”-szerű anyagból van (nem gondolnám, hogy selyem lenne…), ami nagyon jól hűt nyáron. Kényelmes viselet ez is, elől van rajta egy bojtos összekötő, ami szinte felesleges, mert gumírozott a dereka. Felhúzva ez is nagyon kényelmes, szerintem szeretni fogom ezt is.

Kuponokhoz akkor juthatsz hozzá, ha “VIP” vásárló vagy (be kell regisztrálni vagy az egyik üzletben vagy online, és időnként küldenek pár kedvezményes kupont. A mostani akció március 31-ig tart, és 1 db 30%-os, 2 db 25%-os és egy 20%-os kupont küldtek. Még megmaradt 3 kuponom (összesen 8 volt), szóval 31-ig még lehet visszanézek valamikor, hátha akkor is akad valami szép darab, ami csak rám vár!