Napi étkezési minta – 2018.11.26., Hétfő

Ma munkában nem ettem túl jókat, mindjárt mesélem is, hogy miket rontottam el 🙂 …

Reggeli: kókusz-szójajoghurt epres-csokis granolával. Maga a granola nagyon finom volt, viszont a szója ízét én nem nagyon szeretem, és sikerült kókusz és szója joghurtot vennem, ráadásul nagy kiszerelésűt és persze csak felbontás után vettem észre, hogy nem sima kókuszjoghurt… A szója íze sajnos nekem elrontotta a finom granolát…
Mivel elég éhes maradtam, ettem két mandrarint utána.

Tízórai: feketetea és kb. 10 db túrós pogácsa. Mint az oviban 🙂 . De ez legalább finom volt… (a pogácsa receptjét itt – [Link] – találjátok)

Szafi Regorm túrós pogácsa

Ebéd: bolognai paleo (útifűmaghéjas) tésztával (lényegében tojás és útifűmaghéj keveréke). Na, a tésztával nagyon melléfogtam. Egyrészt rá kellett jönnöm, hogy nem nagyon jönnek be az útifűmaghéjas receptek (mindnek fura állaga lesz nekem), másrészt megszívta magát a tészta a szósszal, az egész szottyos lett… A felét azért megettem, de elég undorító volt az állaga, így a másik feléről csak a szószt ettem le. Marha éhes maradtam, ráadásul a fura állagú tészta rossz szájízt is hagyott a számban. Rosszabbat, mint a szója joghurt…

Desszert: hogy valami “értelmes” legyen a hasamban, ettem egy Nicks Peanuts and Fudge-t (ami olyan mint a Snickers). 

Isteni finom Nick’s Peanut and Fudge mogyorós, édesítőszeres, glutenmentes csoki, ami a kifli rmegszólalásig olyan, mint a Snickers!

Uzsonna: ez most kimaradt.

Vacsora: zöldségleves (karfiol, répa, zöldborsó), ez igazából a holnapi ebédem lesz, de olyan jó illata volt, hogy meg kellett kóstolnom ^^. Utána mini melegszendvicset ettem (paleo sörkifliből), rajta csemegekaraj, lm sajt és persze cukormentes ketchup. Hogy gyorsabban menjen és kicsit a kifli is ropogósabb legyen, kivételesen a sütőben sütöttem meg, így a sajt is megolvadt és a kifli is finom ropogós lett. Mellé tv és kaliforniai paprika. Nagyon finom volt ^^. 

A kifli ez alapján a recept alapján készült: [Link]

Torna: Hasizom pilates és nyújtás.

Szafi Regorm Paleo sörkifliből melegszendvics, rajta cukormentes ketchup, mellé paprika és paradicsom